Ok Meer info
Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren

Kippers, laadbakken en huifopbouwen

Voor bedrijf en overheid

Sinds 1991 zijn wij invoerder van SCATTOLINI S.p.A. voor de Benelux.
Van deze productenlijn verkochten we inmiddels tal van
driezijdenkippers, laadbakken en huifopbouwen,zowel
aan overheidsinstellingen als aan bedrijven.


Producten

Opbouwkits

Wij leveren onze opbouwen voornamelijk aan de merkvertegenwoordigers en carrosserie-opbouwers. De opbouwen zijn volledig elektrisch alsook mechanisch voorgemonteerd en alle aansluitingskabels, wielkasten en montagebouten zijn aanwezig. Aan de bestelwagen wordt niets aangepast, alle hechtingspunten zijn voorzien voor het gevraagde voertuig. 
 

Eigen atelier en montagecentrum

Doordat Michel Allaeys BV met een eigen atelier en montagecentrum werkt, is de montagetijd zeer klein en zijn de mogelijkheden voor speciale accessoires groot, zoals signalisatie, aanhangerkoppelingen, werklichten en loofrekkens.

Verdeler van Scattolini

Michel Allaeys BV is de exlusieve invoerder en verdeler van de Scattolini-opbouwen voor de Benelux. Bovendien staan wij in voor de service en dienst na verkoop van OEM geleverde producten.

Het Scattolini-programma voorziet opbouwoplossingen voor verscheidene lichte bedrijfsvoertuigen, waaronder Mercedes, Renault, Opel, Nissan, Fuso, Ford, Iveco, Volkswagen, MAN, ...

De gebruiker

Onze opbouwmogelijkheden worden hoofdzakelijk gebruikt in de openbare sector, groendienst, tuinders en uiteraard ook bij de renovatie en woningbouw.

 

 

Welkom op onze nieuwe website

Enige verdeler van Scattolini in de Benelux